“De vragen op de spelkaarten geven inzicht en brengen je in beweging.”

Bianca Haverkamp (MD Adviseur)

“Een praktisch, effectief instrument om inzicht te krijgen in je persoonlijke leiderschap en de manier waarop een ander jou ervaart. Van onbewust onbekwaam naar bewust onbekwaam naar bewust bekwaam. Het spel biedt tevens een praktische kapstok om het gesprek aan te gaan met collega’s. Maar ik kan me voorstellen dat de kapstok ook toepasbaar is als vrijwilliger in een vereniging of in een privé situatie. It’s up to you.”

Wilbert Moorman (Ondernemer)

“LeiderschapInDialoog zorgt dat je laagdrempelig kunt werken aan kwetsbaarheid tonen in teams. Het helpt bij het voeren van een goed gesprek, intervisie en coaching.”

Mart Bloem (Organisatiepsycholoog & Coach)

We leven in een tijd waar leiderschap meer dan ooit nodig is. Leiderschap waar we bereid zijn om naar onszelf te kijken en verantwoordelijkheid te nemen. En waar we vanuit de verbinding met anderen op creatieve wijze dingen in beweging zetten. Naar mijn beleving draagt het kaartspel 'LeiderschapInDialoog' hier heel mooi aan bij! Ik zie echt de kracht van het kaartspel dat je op een speelse en luchtige manier de weg opent om de dialoog met elkaar aan te gaan. Je bespreekt wezenlijke zaken, als mens en als leider, waarvan we het risico lopen deze onder water te houden als we hier niet bewust aandacht aan geven. Het kaartspel geeft een helder kader mee, en opent op een speelse manier om toch deze wezenlijke zaken met elkaar boven water te krijgen. Het draagt bij aan zelfbewustzijn, onderlinge verbinding en begrip, en opent de wegen om ook van elkaar te leren. Vanuit herkenning op elkaars verhaal, en het verruimen van je eigen perspectief. Dankjewel voor het creëren van dit mooie kaartspel Dorianne! Deze is, zeker in de huidige tijd waarin we leven, zo waardevol!

Maarten Snethlage (Leider, Trianer, Coach)

Iedereen ontwikkelt zich op een eigen manier. Juist daar speelt LeiderschapInDialoog® op in.

“De spelvariant ‘Één maand dagelijkse zelftijd’ van het kaartspel LeiderschapInDialoog® is mijn drijfveer geweest voor de online cursus persoonlijke leiderschapsontwikkeling.”

Dorianne Oerlemans

Bedenker & maker LeiderschapInDialoog®, Eigenaar | (Team)Coach & Consultant @ Oerlemans Consultancy

“De kracht van het kaartspel LeiderschapInDialoog® is, dat het diverse spelvarianten heeft en er altijd wel manier is die voor jouw leiderschapsvraagstuk werkt.”

Bianca Haverkamp

Management Development Adviseur, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland