Persoonlijke Effectiviteit Training

Persoonlijk leiderschap heb je nodig om daadkrachtig te handelen. Dat kan betrekking hebben de handelingen die je verricht als individu, maar ook in een leidinggevende functie komt dit terug. Succesvol leidinggeven aan anderen begint namelijk met leidinggeven aan jezelf.

Controle over je eigen keuzes en op een efficiënte manier je werkzaamheden uitvoeren. Voor sommigen geheel vanzelfsprekend, voor anderen een behoorlijke uitdaging. Behoor jij tot de laatste groep? Dan is een persoonlijke effectiviteit training wellicht aan jou besteed. Op deze pagina lees je hoe je persoonlijke effectiviteit kunt vergroten met de training Persoonlijk Leiderschap van LeiderschapInDialoog®.

Wanneer is een training persoonlijke effectiviteit iets voor mij?

Kom je tijdens je werk vaak in de knoei met je planning? Ben je veel tijd kwijt aan randzaken en kom je weinig toe aan de belangrijke werkzaamheden? Dan is onze cursus geschikt voor jou.

De cursus is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten. Deze inzichten zijn door middel van een kaartspel en korte instructievideo’s omgezet tot een toegankelijke cursus. We gaan op een laagdrempelige manier werken aan jouw persoonlijke groei.

Onderdelen van de cursus

Tijdens een 30 dagen durende online training vergroten we je zelfinzicht en zelfbewustzijn en leer je hoe je jouw kwaliteiten en talenten het best kunnen benutten. De cursus bestaat uit de volgende bouwstenen:

  1. Spelvariant ’30 dagen zelftijd’ van het kaartspel LeiderschapInDialoog®
  2. Positieve psychologie
  3. Action learning
  4. Gedragsontwikkeling; bouwen aan nieuwe patronen

Dagelijks ontvang je een mail om met de cursus aan de slag te gaan. De cursus is zo opgebouwd dat je dagelijks zo’n 20 minuten aandacht besteed aan de training. Hiermee bereiken we het beste resultaat. Komt het een dag niet uit? Dan ben je natuurlijk vrij om dit deel van de training op een ander moment in te halen.

Persoonlijke Leiderschapsontwikkeling Online cursus

Word je eigen coach: Ontwikkel & benut jouw persoonlijk leiderschap! 

Hoe gaan we te werk?

Spelvariant ’30 dagen zelftijd’ van het kaartspel LeiderschapInDialoog®

Positieve psychologie

Action learning

Gedragsontwikkeling; bouwen aan nieuwe patronen 

 Coach jezelf

Bekijk de cursus

Persoonlijke Leiderschapsontwikkeling Online cursus met coach call

Incl. 1-op-1 videocall met een Qualified Action Learning Coach voor meer verdieping en een groter leereffect!

Hoe gaan we te werk?

Spelvariant ’30 dagen zelftijd’ van het kaartspel LeiderschapInDialoog®

Positieve psychologie

Action learning

Gedragsontwikkeling; bouwen aan nieuwe patronen 

 1-op-1 coaching met videocall

Bekijk de cursus

Wat draagt de training bij aan persoonlijke effectiviteit?

Bij persoonlijke effectiviteit draait het om jou als persoon. Hoe goed kun jij je werkzaamheden uitvoeren of, nog wat breder, hoe goed kun jij je dromen en doelen realiseren? Tijdens de training leer je hoe jij de regie kunt nemen in je eigen leven. Dit zal een positieve invloed hebben op jouw leven. Je tilt je time management naar een hoger niveau, kunt beter aangeven wat jouw grenzen zijn, vindt de balans tussen werk en privé en durft te vertrouwen op je eigen kunnen.

Start vandaag nog met de opleiding

Durf je de sprong in het diepe te wagen? Je kunt vandaag nog starten met het vergroten van jouw persoonlijke effectiviteit. Na aanmelding van de cursus ontvang je meteen de eerste mail en kun je aan de slag met de training. Heb je nog vragen? Dan kun je natuurlijk altijd even contact opnemen!

Bekijk de video!